събота, 19 ноември 2011 г.

За щука около ПловдивДнес беше добър ден за риболов на щучки ! Както винаги аз бях с заешки стримери различни разцветки а Къци със сръбски воблери :))

14 коментара:

Анонимен каза...

Bratle,tozi vodoem kade e ? moje li da dade6 malko info za qzovira.

Blagodaria ti predvaritelno.

почивки лято 2012 в Кушадъсъ каза...

браво момче, страхотен улов, поздравления и до скоро

червено вино каза...

Да ти завиди човек на улова! Незнам дали това е късмет или талант. Покрай Пловдив не сме ходили на риба, но от 5 години насам гледаме да риболуваме на Тунджа. Там има местенца, където също можеш да достигнеш улов за завиждане като твоя :) пък и там има при кой да отседнем за няколко дни, което не е за подценяване.

Компютърни курсове Пловдив каза...

Страшен улов майна, само така.

почистващи препарати каза...

Тунджа е много далече. То е лесно като имаш роднини някъде и можеш да отседнеш иначе на хотелче или квартира малко соленко излиза. Иначе и аз съм чувал, че на Тунджа има много риба и който знае къде да лови може да напълни цял багажник с улов. Улова си е за завиждане, който си може си може. То си е наука да знаеш коя риба на какво захранка се хваща, какви навици има и т.н.

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

прекрасен услов, колко ми се яде пресна риба туку що уловена, тогава е най-вкусна и този вкус е най-вкусното нещо на света за мен, много обичам рибата особено кагато е хубаво приготвена; много поздрави до всички и успешен риболов ви пожелавам сега времето е прекрасно за това

плодове и зеленчуци каза...

Ние сме ходили на риболов на Студена - там е много приятно, но на Искъра си е велико. Лятото ходим там вместо на море - водата е чиста, обикновено се заформят и големи компании привечер и става интересно. И на Панчарево сме ходили няколко пъти, но съм много разочарован, не ми харесва там.

почивки лято 2012 в Чешме каза...

Язовир Студена напоследък стана актуален със земетресението - скоро има ли там рибололовци там - знае ли някой ?!

дайвинг египет каза...

Голяма щука си хванал поздравления.Дано да има още такива, пък и по огромни риби.

круизи каза...

Поздравления за добрият улов. Вижда се, че се рибари. Хубаво е така човек да излезе с приятели на по приказка сред природа и същевременно да хване някоя и друга рибка за самочувствие.Места за риболов има колкото искаш.В Пловдив е супер. Там има наистина доста голямо количество на щука.Снимките са много красиви. Въдицата е добра. Добре си се и екипирал и с шапка.Пожелавам ти много риба за в бъдеще.

парфюм булгари каза...

Добра риба си хванал поздравления.Приятно е да ходиш на риболов хубави снимки си споделил с нас.

екскурзии Португалия каза...

Честит улов, доста добре сте се справили като гледам от снимките определено ти е вървяло на щука.В Пловдив не съм ходила на риба, как точно се казва мястото където сте ги хванали ако може да кажете и ние да го посетим.! Изглежда приятно местенце и за почивка. С каква стръв ги хванахте? Щуката е добра риба и за готвене, макар и да е малко пипкаво докато се изчисти, не е като от магазина на готово изчистена и оправена само за готвене!

дайвинг египет каза...

Страхотен улов си направил, снимките са екстра.Макар че малко ми става мъчно за рибките да си призная, но знам , че някой само го ловят и след това ги пускат на ново.И е един от любимите спортове на мъжете.По скоро е хоби и аз често ходя на риба, но по скоро използвам слънцето за да се пека , но наистина действа някак разтоварващо. А колко много екстри има в един куфар за риболов, дори съм си взела една малка светлинка,която като се поразчупи и свети нощно време електриково,много красиво и интересно стои .

дайвинг египет каза...

Приятно е да се ходи на риболов, особено когато е лято и на вън не се диша, а ти се застанал до някой язовир на сянка с приятели и чакаш да си хванеш нещо за вечеря примерно.Поздравления за големият улов,който си направил, рибата си я бива,пожелавам ти още много и по много!В последно време мой приятели ми е оплакват че ходят наплатен язовир,но нещо и там не им кълве, явно още не са пораснали рибите ли де да знам, но си е чисто обирджийство.